Görüntüyle bağlan Trabzon'a

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Kulübümüz bünyesinde yer alan Medya Merkezimiz basın mensupları için bir yeniliği daha uygulamaya koydu. Medyaya sağlıklı haber akışının sağlanması adına uzun süredir

Görüntüyle bağlan Trabzon'a

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Kulübümüz bünyesinde yer alan Medya Merkezimiz basın mensupları için bir yeniliği daha uygulamaya koydu. Medyaya sağlıklı haber akışının sağlanması adına uzun süredir haber ve fotoğraf servisinde bulunan merkezimiz bu hizmete görüntüyü de ekledi. Buna göre televizyon kanalları ve ajanslar kendilerine verilen özel şifreyle takımımızın haber görüntülerine ulaşabiliyorlar. Bu vesileyle tüm medya mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler