Gordon Milne futbol okulu açıyor!

Beşiktaş'ta 1986-1994, Bursaspor'da 1996-1997, Trabzonspor'da da 1998-1999 yılları arasında görev yapan Gordon Milne, aktif teknik direktörlük kariyerinin ardından, genç futbolcuları yetiştirmek için çalışmalara başlamıştı.Trabzonspor'dan 1999 yılında ayr

Gordon Milne futbol okulu açıyor!

Beşiktaş'ta 1986-1994, Bursaspor'da 1996-1997, Trabzonspor'da da 1998-1999 yılları arasında görev yapan Gordon Milne, aktif teknik direktörlük kariyerinin ardından, genç futbolcuları yetiştirmek için çalışmalara başlamıştı.

Trabzonspor'dan 1999 yılında ayrılmasının ardından teknik direktörlük yapmayan Milne, önce Newcastle United kulübünde alt yapı koordinatörü olarak görev yaptı. Daha sonraki dönemde İngiliz Futbol Federasyonu'na bağlı olarak genç İngiliz oyuncuların gelişimine katkı sağlamak için İngiltere'de çalışan Milne, 2006 yılında da kısa bir süre için Beşiktaş altyapısında görev yaptı.

Son yıllarda da yine İngiltere'de genç oyuncuları yetiştirmek için çalışmalarda bulunan 74 yaşındaki futbol adamı, Türkiye'de futbol okulu açmaya hazırlanıyor. Oğlu Graham Milne'nin temasları ile İstanbul'da yaz dönemi için futbol okulu açmaya hazırlanan Milne'nin hayata geçireceği okul Kemerburgaz'da faaliyet gösterecek.

Kemerburgazspor'un tesislerinden yararlanılarak açılacak okulunun ön protokolü ise bugün imzalanacak. Dün akşam İngiltere'den gelen Graham Milne'nin Kemerburgazspor kulübü yetkilileri ve Kemerburgaz Belediyesi ile bugün saat 14.00'da bir araya geleceği ve futbol okulu ile ilgili sözleşmelerin imzalanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler