Golümüze sevinemedik!

Şenol Güneş Neler Söyledi?Güneş, “Bizim için kazanılması gerekli olan bir maçtı. 3 puan çok önemliydi, kazandık. Sevinçliyiz. Ancak bu ambians bizi üzdü. Sessiz, çıplak seyredilen, coşkusu olmayan bir maçtı. Coşku istenen seviyede olmadı. Pozisyon kaçınca

Golümüze sevinemedik!

Şenol Güneş Neler Söyledi?

Güneş, “Bizim için kazanılması gerekli olan bir maçtı. 3 puan çok önemliydi, kazandık. Sevinçliyiz. Ancak bu ambians bizi üzdü. Sessiz, çıplak seyredilen, coşkusu olmayan bir maçtı. Coşku istenen seviyede olmadı. Pozisyon kaçınca heyecan, gol olunca sevinç yoktu. Buna bir çözüm bulmak lazım. Hata yapana ceza verirken yapmayana da veriyoruz, bunu düzeltmek lazım. Sokaklarda tüm taraftarlarımız, bu maça çok gelmek istediler. Galatasaraylılar da öyle. Ancak aralarından hata yapan 2-3 kişiye ceza vermek lazım, cezaların ağır olması lazım. Biz Türkiye olarak kötüye teslim oluyoruz. Bunun biraz daha işlenmesi lazım. Kaçan gol de olacak atılan gol de ama bu konulara eğilmek lazım. Seyircisiz maç istemiyoruz.

Biz daha tempolu oynayan bir takımız. Galatasaray’ı çok beğendim. Antalya maçının ilk yarısında da iyilerdi. Seyirci olmayınca rahatlardı. Baskılı, sert ve agresif oynadılar. Tolga çok başarılıydı. Bizi çok zorladılar. Bu emeğin karşılığında 3 puan almak iyi ama kaybedebilirdik de. Galatasaray kazansa da hakkıydı.

Burak bana göre elinden gayreti gösteriyor. 1 hafta idmana çıkmadı, ancak oynamak istemesi ve o hırsı kendisini başarılı kılıyor. Eksikleri var ve takım ona yardımcı oluyor. Umarım daha iyi olur”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor