Golü attı Mercedes'i kaptı!

Bank Asya 1'nci Ligi'nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu'nun geçtiğimiz pazar günü Ankara'da deplasmanda karşılaştığı Hacettepe maçında attığı bir gol ile takımının ligde kalmasını sağlayan futbolcu Tuna Kaya, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın verdiği oto

Golü attı Mercedes'i kaptı!

Bank Asya 1'nci Ligi'nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu'nun geçtiğimiz pazar günü Ankara'da deplasmanda karşılaştığı Hacettepe maçında attığı bir gol ile takımının ligde kalmasını sağlayan futbolcu Tuna Kaya, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın verdiği otomobil sözünü yerine getirmesiyle Mercedes otomobil sahibi oldu.

Mersin İdman Yurdu için hayati önem taşıyan maç öncesi Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, golcü futbolcusu Tuna Kaya'ya, "Bu maçta gol at, takım ligde kalsın, sana benden Mercedes" dedi. Geçtiğimiz pazar günü yapılan ve takımın ligde kalması için hayati önem taşıyan maçta ilk golü konuk takım atarken, ikinci yarıda sahneye çıkan Tuna Kaya, attığı gol ile beraberliği sağlayıp, takımına hayat verdi ve ligde kalmasını sağladı. Ankara deplasmanında Hacettepe karşısında alınan bir puanla ligde kalmanın büyük sevincini yaşayan Başkan Ali Kahramanlı, maç öncesi verdiği Mercedes sözünü yerine getirdi. Futbolcu ile birlikte İstanbul'a giden Kahramanlı, Tuna'ya Mercedes C-180 marka 2010 model otomobil satın aldı.

Attığı tek golle sıfır Mercedes otomobil sahibi olan Tuna, "Hacettepe maçı bizim için zor bir maçtı, stresli maçtı. Ama güzel bir maç oldu, güzel bitti. Golü benim atmam da gurur verici bir olay oldu. Maçtan sonra da Başkan'ın bir sözü vardı, 'Sen gol atarsan, kümede kalırsak sana araba, Mercedes araba alacağım' demişti. Maçın bitiminden sonra sıcağı sıcağına beraber İstanbul'a gittik. Sağ olsun başkan arabamızı da aldı. Ben aslında sözünü şaka sanmıştım. Ama, gerçekten sözünü tutması beni duygulandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ise, "Maç öncesi Tuna'ya, 'At golü, ligde kalalım sana Mercedes alacağım' dedim. Tabi ki bu da şanstır, golü atıp kümede kalmamızı sağladı. Ben de verdiğim sözü tutup, aracını aldım" diye konuştu. Hacettepe karşısında bütün futbolcuların sahada özveriyle hareket ettiğini de anlatan Kahramanlı, "Ama, Tuna, çok iyi mücadele eden, hırslı bir futbolcu.

Benim ona verdiğim söz, tüm yönetim kurulumuzun sözüydü. Ben sözü verdim, ona da Allah yardım etti, golü attı, ben de sözümü tuttum. O da çok sevindi inanamadı. 'Hakikaten hiç beklemiyordum. Acaba bu bir şaka mı' dedi. Bunun şaka olmadığını aracını aldıktan sonra öğrendi. Sözümüzün de arkasında durduk, şimdi arabasına biniyor o da sevinçli, biz de sevinçliyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor