Göksu gelecekteki hedefini anlattı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un orta saha oyuncusu Göksu Alhas, idealinin A Milli Takım ve Trabzonspor'un vazgeçilmez futbolcusu olmak olduğunu söyledi.  Göksu, Trabzonspor Dergisine yaptığı açıklamada, futbola kimseye haber

Göksu gelecekteki hedefini anlattı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un orta saha oyuncusu Göksu Alhas, idealinin A Milli Takım ve Trabzonspor'un vazgeçilmez futbolcusu olmak olduğunu söyledi.

 

Göksu, Trabzonspor Dergisine yaptığı açıklamada, futbola kimseye haber vermeden gittiği seçmelerle başladığını belirterek, ''Henüz 7 yaşında katıldığım seçmelerde beğenilerek Trabzonspor altyapısına alındım. Bir yıllık gözlem grubunun ardından bana lisans çıkartıldığında hayallerime ulaşmak için bir başlangıç yaptım. Bu heyecanı tam 13 yıldır yaşamaktayım'' dedi.

Ailesinin ilk yıllarda derslerini etkiler düşüncesiyle futbol oynamasını istemediğini ifade eden Göksu, ''Ancak aldığım başarılardan, antrenörlerimin beni beğenmesinin ardından onların fikirleri de değişti. 10 yaşında milli takım kampına gittim ve bugüne kadar A Milli ve Ümit Milli takım dışındaki tüm kategorilerde forma giydim. İdealim, A Milli Takım ve Trabzonspor'un vazgeçilmezi olmak'' diye konuştu.

Futbola sağ bek oynayarak başladığını anlatan Göksu, eski antrenörü Hamdi Zıvalıoğlu'nun yönlendirmesiyle 7 yıl aradan sonra forvete yönelik oynadığını vurguladı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk çıktığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını unutamadığını dile getiren Göksu, şöyle devam etti: “Orası farklı bir atmosfer. A takımla birlikte hareket etmek, onlarla birlikte yemek yemek, aynı sahada idman yapmak, tarif edilemez duygular. Orada bulunduğum dönemde sık sık eleştirildim. Bunlar beni çok olumsuz etkiledi. Bu eleştirileri olumlu hale getirerek beni motive eden antrenörüm Ahmet Özen'in desteğiyle çok şeyin üstesinden geldiğime inanıyorum. Ona çok şey borçluyum. Bu yıl uygulanan statü sayesinde kendimize vitrin oluşturma şansımız oldu. Bu açıdan çok şanslıyız. İnşallah ligi de iyi yerde bitirerek istenilen düzeye ulaşırız.''

 

Sakatlanmaktan çok korktuğunu anlatan Göksu, ''Korktuğum şeyin başıma gelmemesi için çok çaba sarf ediyorum. Kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum. İnşallah futbol hayatım boyunca ciddi bir sakatlık geçirmem. En çok beğendiğim futbolcu Cafu. Takım arkadaşlarım da bana Cafu diye hitap ediyor. Bu da hoşuma gidiyor açıkçası'' dedi.

 

Göksu, elde ettiği başarılar arasında en önemlisi olarak gördüğü olayın ise Portekiz'de düzenlenen turnuvada en değerli oyuncu seçilmesi olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler