Gökhan Trabzonspor'a doğru

Milliyet gazetesinin iddiasına göre Trabzonspor, Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sol beki Gökhan Süzen'i renklerine bağladı.Habere göre Bordo-mavili yönetim, Cale ve Ferhat'tan memnun olmayan Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda, 23 yaşındaki oyuncu iç

Gökhan Trabzonspor'a doğru

Milliyet gazetesinin iddiasına göre Trabzonspor, Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sol beki Gökhan Süzen'i renklerine bağladı.

Habere göre Bordo-mavili yönetim, Cale ve Ferhat'tan memnun olmayan Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda, 23 yaşındaki oyuncu için kulübüyle el sıkıştı.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor ara transfer döneminin ilk bombasını Gökhan Süzen'le patlattı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda, ocak ayında takımdaki eksiklerin giderilmesi için kolları sıvayan bordo-mavili yönetimin, 23 yaşındaki sol bek için İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la her konuda anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

Hırvat Cale'nin performansından memnun olmayan ve Ferhat'ı da yetersiz bulan Şenol Güneş'in, bu sezon Büyükşehir Belediye forması altında başarılı maçlar çıkaran Gökhan'ın transfer edilmesi için ısrarcı olduğu ve yönetimin de yapılan pazarlıkların ardından mutlu sona ulaştığı vurgulandı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yaptığı görüşmede Gökhan Süzen'e karşılık, 1 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra genç bir oyuncu vermeyi kabul ettiği kaydedildi. Gökhan'ın ligde ilk yarının bitmesiyle birlikte Trabzonspor'la resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Futbola Düzcespor'da başlayıp daha sonra üç sezon Galatasaray altyapısında top koşturan Gökhan Süzen, 2006'da Büyükşehir tarafından transfer edildi. Bir yıl Alibeyköyspor'da kiralık olarak forma giyen başarılı futbolcu son üç senedir turuncu-lacivertli kadroda yer alıyor.

Milli Takım’a çağrılmıştı

Gökhan Süzen, Hollanda ile oynanan hazırlık maçı öncesi Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink tarafından kadroya davet edilmişti. Genç futbolcu sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarılınca ilk kez A milli olma şansını kaçırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor