Gökhan durdu, Burak vurdu

Geçtiğimiz sezon devre arasında Fenerbahçe'ye 3.2 Milyon Avro artı Burak Yılmaz karşılığında satılan Gökhan Ünal, sarı - lacivertli kulüpte kulübeye mahkum olurken, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'da yıldızı parladı. Burak Yılmaz, takasla geldiği Gökhan'dan t

Gökhan durdu, Burak vurdu

Geçtiğimiz sezon devre arasında Fenerbahçe'ye 3.2 Milyon Avro artı Burak Yılmaz karşılığında satılan Gökhan Ünal, sarı - lacivertli kulüpte kulübeye mahkum olurken, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'da yıldızı parladı. Burak Yılmaz, takasla geldiği Gökhan'dan toplamda 9 gol daha fazla attı, 1290 dakika daha fazla sahada kaldı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye 3.2 milyon Euro'ya satılan Gökhan Ünal'a karşılık, ekstradan bonservisi alınan Burak Yılmaz, aradan geçen zamanda yıldızlaştı. Milli takım seviyesine kadar yükselen Burak, takasla geldiği Gökhan Ünal'a hem oynama sürelerinde, hem de attığı gollerle fark attı. Burak Yılmaz geçtiğimiz sezondan şu ana kadar ligde toplam 25 maçta 1515 dakika sahada kalırken, Gökhan Ünal ise sadece 11 maçta 225 dakika forma giyebildi. Burak geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 3 kez fileleri havalandırdı, Gökhan Ünal ise sadece 2 gol atabildi.

BU SEZON GÖKHAN 36 DAKİKA OYNADI, BURAK İSE 877 DAKİKA

 

 

Bu sezon Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözüne girmeyi bir türlü başaramayan Gökhan Ünal, ligde sadece 4 maçta toplam 36 dakika sahaya çıkabildi. Bu maçlarda hiç gol atamayan Gökhan, istikrarsız görüntüsüyle Burak Yılmaz'ın çok gerisinde kaldı. Trabzonspor'da Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasına giren Burak ise, bu sezon ligde 14 maçta toplam 877 dakika sahada kaldı ve 8 gol atarak Umut Bulut'la birlikte takımın en golcü ismi olmayı başardı. Geçmişte Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giydiği dönemlerde bir türlü istediği performansı sergileyemeyen Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in kendisine forvette değil, sağ açıkta görev vermesiyle Trabzonspor'un en formda isimleri arasında yer aldı.

BURAK YILMAZ: "HOCAMA MİNNETTARIM"

 

Burak Yılmaz, yıldızının yeniden parlamasına neden olan Teknik direktör Şenol Güneş'e minnettar olduğunu belirterek, "Onunla ilgili fazla söyleyecek kelime bulamıyorum. Evet o bir teknik direktör ama bize hiçbir zaman bu gözle yaklaşmadı. Daha çok bir ağabey gibi hep sorunlarımızı dinledi ve yeni sorunlar çıkarmak yerine bunları çözmeye başladı. Beni de forvet mevkiinde değil, sağ açıkta oynatıp kazandı. Artık kendimi bir forvet olarak görmüyorum ve bu mevkide çok daha başarılı olduğumu düşünüyorum. Milli takıma da yeniden yükselmeme neden olan hocama çok şey borçluyum" diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor