Gökdeniz'den miniklere öğütler

Trabzonsporlu eski futbolcu Gökdeniz Karadeniz, çocukların sorularını yanıtladı.

Gökdeniz'den miniklere öğütler

Kariyerini Rubin Kazan'da sürdüren Trabzonspor'un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, Kazan uluslararası okulunun öğrencileri ile buluştu ve çocukların sorularını yanıtladı.
 

Tecrübeli futbolcu, gelecek planlarının sorulması üzerine, "Yakında 38 yaşında olacağım ve en azından bir kupa daha kazanmak istiyorum. Futbolu gerçekten seviyorum ve futbolu yaşıyorum. Kariyerimi futbolun içinde devam ettirmek ve teknik direktör olmak istiyorum. İyi bir teknik direktör olmak için çalışmak ve birçok şey yapmak gerektiğini fark ediyorum. Ancak hazırım. Hiçbir zaman zorluklardan korkmadım, görevi daha ilginç hale getiriyorlar" dedi. 

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan tercihiyle ilgili de, "Sanırım kaderdi ve her şey Rubin Kazan'da olacağım şekilde gelişti. Tercihimde teknik direktörümüz Kurban Berdyev'in de büyük bir rolü vardı. Benim için diğer önemli şey ise, Tataristan ile Türkiye arasındaki kültürel benzerlik oldu. Uzun zamandır iki evim olduğunu söyledim; Türkiye ve Tataristan" diye konuştu.

Gökdeniz Karadeniz, takım olmanın önemini ise bir örnekle açıkladı ve "Bunun ne kadar önemli olduğunu açıklamaya çalışmak için size bir örnek vereceğim. Diyelim ki, büyük ve ağır bir masa var ve onu başka bir yere taşımam lazım. Ancak yalnız olursam bunu yapamam. Hep birlikte yaparsak, bir anda onu kaldırıp taşıyabiliriz. Benzer düşünen insanlardan oluşan bir ekip kurulduğunda, onları anladığınızda ve kendinizi hissettiğinizde birçok soru hızlı bir şekilde ve istediğiniz gibi çözülür. Takımımızda farklı milletlerden, farklı kültürlerden gelen birçok çocuk var ancak bir konuda hepimiz benzeriz: Birlikte gideceğimiz bir hedef ve bir yola sahibiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor