Gökçek'e taraftardan destek!

Ellerindeki bayrak ve flamalarla slogan atan yaklaşık 200 kişilik taraftar gurubu Ankaragücü Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek ve Onursal Başkanı Melih Gökçek lehine tezahürat yaptı. Taraftarlar eski başkan Cemal Aydın ile Cengiz Topel Yıldırım'ın kulübe verdiği

Gökçek'e taraftardan destek!

Ellerindeki bayrak ve flamalarla slogan atan yaklaşık 200 kişilik taraftar gurubu Ankaragücü Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek ve Onursal Başkanı Melih Gökçek lehine tezahürat yaptı. Taraftarlar eski başkan Cemal Aydın ile Cengiz Topel Yıldırım'ın kulübe verdiği zarar nedeniyle aleyhlerinde uzun süre bağırdılar ve ardından havai fişek gösterileriyle Ahmet Gökçek'in kulüp başkanlığını bırakmamasını istediler.

Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Koç da taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, Ankaragücü tarihinde böylesine elit bir kadronun hem yönetimde hem de sahada bulunmadığına dikkati çekerek, "Dünyada şampiyon takım çıkarmayan tek başkent Ankara'ydı. Bu amaçla göreve gelip Ankara'dan Ankaragücü'nü şampiyon yapmayı hedefliyorduk ancak eski başkanlar Aydın ve Yıldırım açtıkları davalarla buna engel oldular. Önümüzdeki günlerde nihai kararımızı sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor