Glowacki transferi olumlu gidiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki'nin transfer gelişmelerinin olumlu sürdüğünü söyledi. Başkan Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını sürdürdü

Glowacki transferi olumlu gidiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki'nin transfer gelişmelerinin olumlu sürdüğünü söyledi. 

Başkan Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu konuda acele etmediklerini belirterek, ''Daha transfer döneminin çok başındayız. 10 Haziran'da resmi transfer dönemi başlayacak. Daha iyi güçlü bir Trabzonspor oluşturmak için çalışmalar yapıyoruz'' dedi. 

Bu sezon fazla oyuncu transferi düşünmediklerini ifade eden Şener, ''İki nokta transferi yapacağız. Bunların biri forvete diğeri ise stoper mevkisine olacak. Hata yapmak istemiyoruz. Titiz davranıp uygun oyuncular kadroya katmak istiyoruz'' diye konuştu. 

Şener, stoper oyuncusu olarak Polonyalı oyuncu Glowacki'yi kadrolarına katmak istediklerini belirterek, ''Bu futbolcunun transferi konusunda olumlu gelişmeler var. Görüşmelerimiz, olumlu sürüyor'' ifadelerini kullandı.

Başkan Şener, Semih'in Fenerbahçe'nin bonservisli oyuncusu olduğunu ve bu konuda herhangi bir görüşmenin gündeminde olmadığını kaydetti. 

Bu arada, Polonya basınında Glowacki'nin transferi konusunda iki kulübün anlaştığı yönünde haberlerin yer aldığı bildirildi. 

Daha önce Polonya'ya giden kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun yeniden bu ülkeye giderek söz konusu transferi netleştireceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler