Glowacki ile görüşmeler sürüyor

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Wisla Krakow’un stoperi Arkadiusz Glowacki’nin transferi ile ilgili olarak kulübü ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.KORAY İLE ANLAŞTIĞIMIZ DOĞRU DEĞİLHacısalihoğlu, haber61.net'e yaptığı açıklamada transfe

Glowacki ile görüşmeler sürüyor

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Wisla Krakow’un stoperi Arkadiusz Glowacki’nin transferi ile ilgili olarak kulübü ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

KORAY İLE ANLAŞTIĞIMIZ DOĞRU DEĞİL

Hacısalihoğlu, haber61.net'e yaptığı açıklamada transfer ile ilgili olarak basında ve medyada bir çok ismin yer aldığını belirterek, “Bugün de yine gazetelerde Trabzonspor’un Ankaragücü’nün defans oyuncusu Koray Çölgeçen’i anlaştığımız yazılıyor.Kesinlikle böyle bir oyuncu ile anlaşma sağladığımız doğru değildir”dedi.

GLOWACKİ GÖRÜŞMESİ SÜRÜYOR

Trabzonspor olarak transfer çalışmalarına yurt dışında sürdürdüklerini ifade eden Hacısalihoğlu, “Wisla Krakow’un stoperi Arkadiusz Glowacki’nin transferi ile ilgili olarak arkadaşlarımız görüşmelerini sürdürüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor