Glowacki GS maçında yok mu?

Trabzonspor'un dün akşam Konyaspor ile oynadığı maçın 81. dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden Polonyalı futbolcusu Glowacki'nin hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçına yetişme ihtimalinin zor olduğu belirtildi.Uzun bir sakatlık döneminin ardınd

Glowacki GS maçında yok mu?

Trabzonspor'un dün akşam Konyaspor ile oynadığı maçın 81. dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden Polonyalı futbolcusu Glowacki'nin hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçına yetişme ihtimalinin zor olduğu belirtildi.

Uzun bir sakatlık döneminin ardından çıktığı maçta sağ arka adelesinde bir problem meydana gelen Glowacki'nin Galatasaray maçına yetişme ihtimalinin zor olduğunu ifade eden Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, "Bugün yaptığımız ilk kontrollerde sakatlığının Galatasaray maçında oynamasına engel bir durum tespit ettiğini belirledik. Ama kesin sonucu akşam saatlerinde çekeceğimiz MR'a göre söyleyebiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor