Giresun'un Sambacı'sı kalıyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un Flamengo kulübünden kiralık olarak transfer ettiği 22 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Fabiano Monteiro de Oliveira'nın Türkiye'de kalacağı bildirildi.Oliveira'nın menajeri Faruk Korkmaz, AA muhabirine yap

Giresun'un Sambacı'sı kalıyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un Flamengo kulübünden kiralık olarak transfer ettiği 22 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Fabiano Monteiro de Oliveira'nın Türkiye'de kalacağı bildirildi.

Oliveira'nın menajeri Faruk Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, golcü futbolcuyla Turkcell Süper Lig'den 1, Bank Asya 1. Lig'den de 2 kulübün çok ciddi anlamda ilgilendiğini söyledi.

En ciddi teklifin Karşıyaka'dan geldiğini anlatan Korkmaz, ''Oluveira ile ilgili teklifler var. Birkaç gün içinde kesin kararımızı vereceğiz. Ancak, Oluveira'nın seneye de Türkiye'de kalacağını söyleyebiliriz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor