Giresunspor'dan birlik mesajı

Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, ''Takımın puan cetvelinde daha yüksek yerlerde olabilmesi için birlik ve beraberlik içinde olmamız şarttır'' dedi.Sandal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulübün hafta sonu y

Giresunspor'dan birlik mesajı

Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, ''Takımın puan cetvelinde daha yüksek yerlerde olabilmesi için birlik ve beraberlik içinde olmamız şarttır'' dedi.

Sandal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulübün hafta sonu yapılan olağanüstü gelen kurulunu değerlendirdi.

''Giresun'da ilk defa toplu hareket edebilmek adına, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve eski yöneticilerin biraraya gelerek oluşturmuş olduğu Ömer Ülkü başkanlığındaki mutabakat listesi seçime tek liste halinde girmiştir ve üyelerden yetki alarak görevine başlamıştır'' diyen Sandal, Giresunspor'un ligde hak etmediği bir yerde olmasının tüm Giresunluları üzdüğünü ifade etti.

Sandal, puan cetvelinde daha yüksek yerlerde olabilmeleri için birlik ve beraberlik içinde olmalarının şart olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Bizim görev anlayışımız geçmişi suçlayarak bahane üretmek değildir. Takımdaki ağabey kardeşlik ilişkilerini güçlendireceğiz. Teknik heyetimizin almış olduğu raporlar doğrultusunda disiplinsiz davranışlarda bulunanlara gerekli cezalar verilecektir. Yönetim kuruluna seçildikten sonraki ilk işimiz Kartalspor ve Kayseri Erciyesspor maçının primlerini ödemek olmuştur. Bizim iç saha primlerimiz bin, dış saha primlerimiz ise iki bin liradır. Bizden önceki yönetim, Kartalspor maçı öncesinde primi 5 bin lira olarak açıklamış, ancak ödememiştir. Bu da futbolculara olumsuz yansımıştır. Bu ödemeler bugün itibariyle yapılmıştır.''

Yeşil-beyazlı ekibin kadrosuna yeni oyuncu takviye edebilmesi için transfer tahtasının açılması gerektiğini vurgulayan Sandal, şöyle devam etti:

''Transfer yapabilmemiz için bunu gerçekleştirmeliyiz. Yaptığımız son toplantıda tahtayı açmak için neler yapabileceğimizi konuştuk. Eski yönetim kurulu oyunculara söz verdiği peşinat ve maç başı paralarını ödememiştir. Biz öncelikli olarak elimizdeki futbolcularımıza peşinatlarını ve maç başı paralarını ödeyeceğiz. Bütün futbolcular bulundukları takımlarda para için oynamaktadırlar. Futbolcularına paralarını ödemek bu takım yöneticilerinin en büyük görevi. Bir hafta içinde oyuncularımızın peşinatlarını ve maç maaşlarını ödeyerek bu görevimizi yerine getireceğiz. Takımımız, 24 Aralık Cuma günü Giresun'da toplanacak. Üç veya dört gün burada çalışacak, ardından kamp için Antalya'ya gidecek.''

-''BAHRİ KAYA İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ''-

Teknik direktör konusunu da değinen Sandal, Bahri Kaya ile yollarına devam edeceklerini belirterek, ''Bahri Kaya ve hocanın sözleşmesinde bir tazminat vardı. Bu tazminat geçmiş yönetimi ilgilendiren bir tazminattır. Dolayısıyla bizi ilgilendirmemekte. Ne kadar yazdığını da bilemiyorum, hesaplar inceleniyor. O yönetim kaldığı sürece Bahri hocanın sözleşmesindeki tazminat geçerli sayılacakmış. Şimdi o yönetim yok, o tazminatın da hükmü yok. Biz Bahri hoca ile yolumuza devam edeceğiz. Yollarımızı ayırmamız söz konusu bile değil'' dedi.

Transfer tahtasının kapalı olmasının kendilerini üzdüğünü söyleyen Sandal, ''Tahtanın kapalı olduğuna ilk defe bu dönem şahit oldum. Gerçekten çok zorumuza gidiyor haliyle. Bir kulübün namusu transfer tahtasının açık olmasıdır. Transfer konusunda bir çok isim geçiyor tabii ki. Süper lig takımlarında görev yapmış Yusuf Şimşek ile de görüşüyoruz. Şu an itibariyle alınmış olan bir karar yok. İmza atmadan bir şey söylemek yanlış olur'' diye konuştu.

Sandal, mevcut futbolcularla devam etmek istediklerini, takviyelerin olacağını kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor