Giresunspor'da radikal kararlar

 Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, ''Kötü gidişe 'dur' demek için çok ağır radikal kararlar aldık'' dedi. Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında Diyarbakırspor ile 1-1 berabere ayrıldıkları karşılaşma

Giresunspor'da radikal kararlar

 

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, ''Kötü gidişe 'dur' demek için çok ağır radikal kararlar aldık'' dedi.

 

Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında Diyarbakırspor ile 1-1 berabere ayrıldıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

 

Galibiyet için çıktıkları karşılaşmadan iki puan kaybıyla ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Akdağ, ''Bu karşılaşmadan alacağımız galibiyetle önümüzdeki maçlar için moral bulacak ve bunun verdiği morali bu karşılaşmalara olumlu olarak alacaktık. Bunu böyle düşünüyorduk, ama başaramadık. Son dakika golüyle ligin son sırasında yer alan rakibimiz sahadan bir puanla ayrıldı. Ligde işimiz iyi gitmiyor. Beklentilerimizi alamıyoruz. Hem bizler hem de taraflarımız hüsrana uğruyor' diye konuştu.

 

Akdağ, takımda formasının hakkını vermek için sonuna kadar mücadele ederek ter döken oyuncuların yanı sıra istenilen verimi veremeyen ve hatta alınan başarısız sonuçları umursamayan oyuncuların olduğunu ifade etti.

 

''Kötü gidişe 'dur' demek için çok ağır radikal kararlar aldık'' diyen Akdağ, kimsenin Giresunspor camiasını üzmeye hakkı olmadığını belirterek, teknik direktör ve teknik heyetin sonuna kadar yanında olduklarını vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor