Giresunspor'da kongre ertelendi

 Giresunspor'un 3 Haziran'da yapılması gereken Olağan Genel Kurulu'nda yeterli çoğunluk sağlanamadı.Giresunspor'un eski kulüp başkanlarından Osman Çırak ve Yeşil Beyaz Platformu adına Ömer Ülkü olmak üzere iki listenin yarışacağı genel kurula 820 üyeden 2

Giresunspor'da kongre ertelendi

 
Giresunspor'un 3 Haziran'da yapılması gereken Olağan Genel Kurulu'nda yeterli çoğunluk sağlanamadı.

Giresunspor'un eski kulüp başkanlarından Osman Çırak ve Yeşil Beyaz Platformu adına Ömer Ülkü olmak üzere iki listenin yarışacağı genel kurula 820 üyeden 269'u katıldı.

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 12 Haziran'a kalan kongre sonrasında birlik ve beraberlik mesajı veren Osman Çırak, "Önemli olan listelerin değil, Giresunspor'un kazanmasıdır. Bizler Giresunspor'u başarıya taşımak için aday olduk. Kongreye katılan herkese de teşekkür ediyoruz.Ancak kongrenin ertelenmesi Giresunspor adına çok iyi olmadı . Çünkü yapılacak çok iş vardı. Bu yüzden kongreye katılıp ta bilinçli olarak imza atmayanları da kınıyorum" dedi.

Yeşil-Beyaz Platformu adına konuşan Nahit Yamak ise, yarışa devam edildiğini belirterek, "12 Haziran'a kalan yarışa devam ediyoruz. Umarız kazanan Giresunspor olur" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor