Giresunspor'da Kaya dönemi

Kulüp Başkanı Osman Çırak beraberinde bulunan Yönetim Kurulu üyeleri ve yeni teknik direktör Bahri Kaya ile anlaşmaya vardıklarını açıklayan basın toplantısı düzenledi.Başkan Çırak yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda Giresunspor'un olumsuz gidişatı nedeni

Giresunspor'da Kaya dönemi

Kulüp Başkanı Osman Çırak beraberinde bulunan Yönetim Kurulu üyeleri ve yeni teknik direktör Bahri Kaya ile anlaşmaya vardıklarını açıklayan basın toplantısı düzenledi.

Başkan Çırak yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda Giresunspor'un olumsuz gidişatı nedeniyle yönetim kurulu yeni bir kan değişikliği yapılmasına karar verdi. Bu doğrultuda Hüsnü Özkara hocayla yollarımızı ayırarak, daha önce Giresunspor'da görev yapmış Giresunspor'a şampiyonluk yaşatmış olan Bahri Kaya ile anlaşmaya vardık" dedi.
 

Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasını da değerlendiren Çırak, "Hüsnü Özkara hocamız başarısını ispatlamış değerli bir hocamızdır. Ancak Giresunspor'un içerisinde bulunduğu bugünkü şartları nedeniyle ayrılma kararı almıştır. Futbolda yolların kesişmesi muhtemeldir. Bakarsınız yine bir gün Giresunspor'da görebiliriz. Ancak kendisine yeni spor hayatında başarılar dilemekteyiz" diye konuştu.
 

Giresunspor'un anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Bahri Kaya ise Giresunspor camiasını çok iyi tanıdığını hatırlatarak "Bu benim Giresunspor'a ikinci gelişim. Başkan Osman Çırak'la ise üçüncü kez bir araya gelişim. Bank Asya Ligi'ni takip eden bir teknik adam olarak Giresunspor yeri bulunduğu nokta değil. Ancak yeni bir takım kuruldu ve bu yeni takımın uyum sorunu bulunuyor. Temennimiz Giresunspor'u bulunduğu bu durumdan yukarılara doğru çıkarabilmektir" şeklinde konuştu.
 

Giresunspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Rize maçını da değerlendiren Kaya, "Daha önceki yıllarda Rizespor ile Giresun'un arasında gergin bir durum yoktu. Son bir iki yıl içerisinde böyle bir atmosfer meydana geldi. Her şeyden önce kazananın dostluk olmasını temenni ediyoruz. Fakat Giresunspor şartlar ne olursa olsun seri galibiyete ihtiyaç duyduğu bir dönemdir. Rizespor maçının bu seri galibiyetlere başlandığı bir maç olmasını istiyoruz. Giresunspor'un yalnızca Rize değil bütün maçları kazanmaya ihtiyacı var. Diğer takımlarla aradaki puan farkları önemli değil. Önemli olan doğru şeyleri doğru zamanda yapabilmektir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor