Giresunspor'da 5 transfer

Giresunspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal tesislerde düzenlediği toplantıda transfer tahtasını açtırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken; ‘Yönetim Kurulu olarak biz tüm görevlerimizi yerine getirdik. Bundan sonra bunun karşılığını istemekte en doğal

Giresunspor'da 5 transfer

Giresunspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal tesislerde düzenlediği toplantıda transfer tahtasını açtırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken; ‘Yönetim Kurulu olarak biz tüm görevlerimizi yerine getirdik. Bundan sonra bunun karşılığını istemekte en doğal hakkımız’ diye konuştu.

 

Tesislerde düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Fatih Sandal ‘Başkanımız Ömer Ülkü, 2. Başkanımız Osman Karahan, Özcan Doğramacı, İstanbul kanadından Nahit Yamak ve şahsımın üstün gayretleri sonrasında transfer tahtasını açtırdık. Gece 00.00’da bizim işimiz, 03.00’da bonservis işlemlerini tamamladık.

 

Bunun yanı sırada Maltepe, Denizlispor, Giresunspor, Kartalspor ve Karşıyaka formalarını giyen kaleci Soner Şahin, Trabzonspor, Akçaabat Sebatspor, Elazığspor, Samsunspor, Denizlispor ve Karşıyaka formalarını giyen Ferudun Sungur, Mersin İdman Yurdu, Manisaspor, Samsunspor, Eskişehir ve Diyarbakırspor formalarını giyen Tufan Esin, Giresunspor’un altyapısında yetişen ve daha sonra Bursaspor’a transfer olan Emrah Kiraz ve Aksaray, Şanlıurfa Belediye, Sakaryaspor, Konyaspor ve son olarak Boluspor’da görev yapan Ferdi Başoda olmak üzere 5 futbolcuyu kadromuza kattık. Boluspor ve Orduspor maçlarına kadar eksiğimiz sakatımız ve hazır olmayan futbolcularımız vardı. Ama artık daha da güçlendik ve hiçbir bahanenin arkasına sığınma gibi bir lüksümüz yok. Çıkıp mücadelemizi yapacağız ve ligde kalmak için var gücümüzle savaşacağız’ dedi.

 

Transfer tahtasını açtırabilmek için nakit ve çek dağıttıklarını ve rakamın da 2 milyon 500 bini bulduğunu da sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Fatih Sandal ‘Bu rakamın tamamını az önce söylediğim yöneticiler ödediler. Bundan sonra Valilik, Belediye ve Ticaret Odası’ndan maddi destek alacağız. Her şey Giresunspor için. Bu haftayı maç oynamadan bay tamamlayacağız. Bu ara bize çok iyi gelecek. Takım eksikliklerini giderecek, yeniler uyum dönemini atlatacak ve sahamızda oynayacağımız Güngören Belediyespor maçıyla lige yeni bir başlangıç yapacağız’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler