Giresunspor'a talipli çıkmadı

1. Lig'de hafta sonu sahasında Kartalspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un kulüp başkanı Osman Çırak, ''Kartalspor'u yenerek Denizlispor deplasmanından tesadüf olmayan bir galibiyet aldığımızı göstermek istiyoruz'' dedi.Çırak, AA muhabirine yaptığı aç

Giresunspor'a talipli çıkmadı

1. Lig'de hafta sonu sahasında Kartalspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un kulüp başkanı Osman Çırak, ''Kartalspor'u yenerek Denizlispor deplasmanından tesadüf olmayan bir galibiyet aldığımızı göstermek istiyoruz'' dedi.

Çırak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartalspor maçının hazırlıklarına bugün kulüp tesislerinde başladıklarını belirtti.

İlk yarının son iki karşılaşmasından biri olan Kartalspor maçını kendi sahalarında oynayacaklarını belirten Çırak, ardından Kayseri Erciyesspor deplasmanına gideceklerini, bu iki karşılaşmadan başarılı sonuçlarla ayrılarak ikinci yarıya umutla başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Ligde alt sıralardan uzaklaşmak ve ikinci yarıya moralle başlamak için oynayacakları bu karşılaşmalardan mutlaka galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını ifade eden Çırak, şöyle konuştu:

''Önce Kartalspor karşılaşmasını düşünüyoruz. Kartalspor'u yenerek Denizlispor deplasmanından tesadüf olmayan bir galibiyet aldığımızı göstermek istiyoruz. Uzun haftalar sonra aldığımız bu galibiyet ancak Kartalspor'u yenerek bir anlam kazanacaktır. Kaliteli bir takımız, ligdeki yerimiz kesinlikle bu değil. Bu takım önümüzdeki haftalarda çok başarılı işler yapacaktır. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu oyuncular onları mahcup etmeyecektir. Başarı ancak birlik ve beraberlikle yakalanır. Buna Kartalspor karşılaşmasında çok ihtiyacımız var. Bu zorlu karşılaşmadan taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılan taraf olacağımıza yürekten inanıyoruz.''

-OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL-

Yeşil-beyazlı kulübün olağanüstü gelen kurulunun ilk toplantısının 10 Aralık Cuma günü yapılacağını anımsatan Çırak, ''Bugüne kadar kulübe talipli kimse çıkmadı. Ben de aday olmayı düşünmüyorum. Bugüne kadar yapılanların boşa gitmemesi için inanacağım seçkin bir listeye destek vereceğim. Kimse tedirgin olmasın Giresunspor sahipsiz kalmaz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor