Giresunspor transferde harekete geçiyor

Giresunspor'un transfer gündemi!

Giresunspor transferde harekete geçiyor
Giresunspor Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul: "Bu camianın özlemini bitirecek sporcu kadrosuyla yola çıkacağız. Üç yabancı daha alacaklarını ve bunlarının ikisinin ofansif ve birinin ise kaleci olacağını vurgulayan  Özkul; “Gündemimizde o kadar çok isim var ki ‘şu yakın’ diyemiyorum. En iyisini almak için çaba sarf ediyoruz. Geçen seneki göre daha iyi bir forvet hattına sahip olmak istiyoruz. Birkaç gün içerisinde önemli adımlar atacağız” dedi.

BU HAFTA BİTECEK

Transfer çalışmalarını bu hafta içerisinde %90 bitireceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Özkul; “Sağbeke Caner’e alternatif olarak Serkan Yanık’ı aldık. Bir kaleci, iki stoper, iki forvet ve bir de hem sol hem de sağ kanatta görev yapabilecek bir oyuncu aldıktan sonra transfer çalışmalarımızı durduracağız. Sonrasında ise ihtiyaç olması halinde takviye yapacağız. Kızılcahamam kampına gideceğiz ve hem çalışmaları takip edip, hem de hocamızdan rapor alacağız. Güçlü bir Giresunspor sahada olacak. Bu camianın özlemini bitirecek sporcu kadrosuyla yola çıkacağız” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor