Giresunspor seçime gidiyor

Olgun Peker’in Giresunspor Kulüp Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından Giresunspor’un eski kulüp başkanlarından Osman Çırak göreve talip olduğunu söyledi.Giresun Gazeteciler Derneği’nde adaylığının açıklayan Osman Çırak, “Aday olma sorumluluğunu kendi

Giresunspor seçime gidiyor

Olgun Peker’in Giresunspor Kulüp Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından Giresunspor’un eski kulüp başkanlarından Osman Çırak göreve talip olduğunu söyledi.
Giresun Gazeteciler Derneği’nde adaylığının açıklayan Osman Çırak, “Aday olma sorumluluğunu kendimizde hissettik ve de aday olduk. Listemiz büyük oranda belli ama şuan itibariyle açıklamak istemiyoruz. Bize gelen tablo çok vahim değil. O şekilde gelen tabloyu Giresunlu hep beraber çözersek, birlik ve beraberlik içinde hareket edersek bu yükün altından kalkarız. Kulübün ne kadar borcu olduğunu mevcut yönetim kurulundaki arkadaşlarımız kongrede açıklayacaktır. Kamuoyunda sekiz 10 milyon TL borç olduğu söylemlerinin gerçek olduğunu sanmıyorum. Çünkü bize gelen tabloda böyle bir borç yok. Bunu sayın başkanın bize verdiği bilgilere göre söylüyorum. Cumartesi de kendileri bunu açıklayacak. Biz kendimize güveniyoruz” dedi.
Giresuspor Kulübü Başkanlığı’nı yaptığı dönemlerdeki başarılarını da hatırlatan Çırak, “Kulübü divandan alarak hem 2. Lig, hem de 3. Lig’de iyi dereceler aldıran birisiyim. Şimdi biraz daha tecrübelendik, kendimize olan özgüvenimiz arttı. Bundan kuşkumuz ve endişemiz olsa burada olmayız. Çıtayı bir öncekinden daha yukarı çıkarmak hedefimiz olacak. Biz daha iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Futbolda iddialı söz olmaz. Futbol bir oyundur. Çok iddialı yola çıkarsınız işler iyi gitmez ve sizin istediğiniz gibi olmayabilir. Ben her zaman iddialı olmuşum bir adamım. Beni tanıyanlar bilir, bunu lig başladığında herkes görecek. Yönetimler destek olmadan kendi imkanlarıyla bir yere kadar gider. Birlik ve beraberlik olması gerekir. Birlik ve beraberliğin olmadığı yerde başarı zaten gelmez. Yeni bir kan ve yeni bir heyecanla bu birlik ve beraberliği sağlamaya çalışacağız. Buna da inanıyoruz. Yönetim kurulumda Giresun ve İstanbul kanadı eşit olacak. Listemize girmeleri için mevcut yönetimden de bazı arkadaşlara teklif götüreceğiz. Onların da tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLERİNDEN BİRİNİ GETİRMEK İSTİYORUZ"
Transferler konusunda da ipuçları veren Çırak, “Teknik direktör konusunda çok hazırlıklı olduğumuzu söyleyemeyiz. Kısa bir zaman diliminde göreve talipli olduğumuzun kararını almış olduğumuz için bu konuda bir çalışma yapamadık. Türkiye’nin en iyi teknik direktörleri getirecek bilgi becerimiz ve çevremiz var. Bundan yana en ufak bir endişeniz olmasın.İç transferi çözümledikten sonra dış transfere yöneleceğiz. İskeleti bozmak istemiyoruz. Yedi veya sekiz futbolcunun kalmasını istiyoruz. Mevcut futbolculara ne kadar borç var bilemiyorum. Yönetim Kurulu olarak Giresunspor’a bir kaynak aktaracağız. Bununla transferi bitireceğiz. Giresunspor’un geleceğini kurtarma adına davranışlar sergileyemeye gayret göstereceğiz. Giresunspor biliyorsunuz diğer kulüpler gibi geliri olan bir kulüp değil. Gelirsiniz, transfer yaparsınız, futbolcuların sözleşmelerine rakamları yazdırır, bire sene çok popüler bir yönetim oluşturur başarılı olur gözükür ve kulübün altına dinamiti koyar gidersiniz. Biz öyle hedef değil, Giresunspor’un bütçesine uygun futbolcuları tercih edeceğiz. Giresunspor’un geleceği ile ilgili çok iyi düşüncelerimiz var. Ben eskiden Giresunspor’a getirdiğim her futbolcu giderken kulübü para kazandırarak gitti. Pedriel kalmış, yabancı futbolcunun menajeriyle de görüşeceğiz“ şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor