Giresunspor kongre kararı aldı

Bank Asya Birinci Lig’de mücadele eden Giresunspor’da yönetim, Karşıyaka mağlubiyetinin ardından kongreye gitme kararı aldı.Ligde 7 haftadır galibiyet elde edemeyen Giresunspor’da Kulüp Başkanı Osman Çırak, yaptığı açıklamada “Takımın son haftalarda isted

Giresunspor kongre kararı aldı

Bank Asya Birinci Lig’de mücadele eden Giresunspor’da yönetim, Karşıyaka mağlubiyetinin ardından kongreye gitme kararı aldı.

Ligde 7 haftadır galibiyet elde edemeyen Giresunspor’da Kulüp Başkanı Osman Çırak, yaptığı açıklamada “Takımın son haftalarda istediğimiz sonuçlar elde edememesi bizi çok üzmektedir. Hedefimize ulaşabilmek için sezon başında en flaş transferleri gerçekleştirdik. Buna rağmen sahada istediğimiz sonuçları elde edemedik. Bir taraftar düşünün ki 1-0 galip olduğunuz halde dahi aleyhinizde tezahürat yapsın. Bugün Karşıyaka maçında bunu yaşadık. İlk yarı 1-0 önde olduğumuz halde yönetim istifaya çağrılıyor. Rakip takım gol attığında bir grup taraftar sevinebiliyor. Bu anlaşılır durum değildir. Bu gerçekler karşısında kulübün önünü açmak istiyoruz.Yarın Valimiz ve belediye başkanımızla bir görüşme yapacağız ardından ise kongre kararımızı ve tarihini açıklayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler