Giresunspor Başkanını seçemedi

Bank Asya Birinci Ligi’nde mücadele eden Giresunspor’un geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için 15 Mayıs 2010 tarihine ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı ancak yönetim seçilemedi.Kulüp binasında gerçekleştirilen genel kurulun Divan Başkanlığı’na ga

Giresunspor Başkanını seçemedi

Bank Asya Birinci Ligi’nde mücadele eden Giresunspor’un geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için 15 Mayıs 2010 tarihine ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı ancak yönetim seçilemedi.


Kulüp binasında gerçekleştirilen genel kurulun Divan Başkanlığı’na gazeteci Candemir Sarı seçildi. Çoğunluk sağlanmasına bakılmaksızın 118 delegenin katıldığı genel kurul seçim yapılamadan sona erdi. Osman Çırak başkanlığında tek listenin aday olması beklenen genel kurulda, Divan Kurulu’na kongreye katılan 118 delegenin yarısından fazlası olan 60 delegenin imzasını taşıyan önerge sunuldu. Sunulan önergede Haziran 2010 tarihinde mutlak suretle Olağan Genel Kurul yapılacağından gündemde yer alan Yönetim ve Denetleme Kurulları faaliyet raporlarının okunması ve görüşülmesi, Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinin ibrası ile Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulları’nın seçimi maddelerinin gündemden kaldırılması talep edildi. Kongreye katılan delegenin yarısından fazlasının imzasını taşıyan önerge divan tarafından oylamaya gerek görülmeden kabul edilmesi nedeniyle Osman Çırak başkanlığında oluşturulan tek liste divana sunulmadan kongre sona erdi.


Giresunspor Kulübü Başkanlığına aday olan Osman Çırak ise beklemediği bir tablo ile karşılaştığını ve ilk kez böyle bir olay yaşandığını söylemekle yetindi.Olağanüstü Genel Kongre’ye ise CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP İl Başkanı Aykut Gezmiş, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden ve Giresunspor camiasından bir çok kişi katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor