Giresun'da genel kurula doğru

 Çırak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alınan başarısız sonuçların ardından kulübün önünü açmak için olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını, 10 Aralık Cuma günü yapılan genel kurulun ilk toplantısında çoğunluk sağlanamadığını belirtti.Bunun üzerine

Giresun'da genel kurula doğru

 

Çırak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alınan başarısız sonuçların ardından kulübün önünü açmak için olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını, 10 Aralık Cuma günü yapılan genel kurulun ilk toplantısında çoğunluk sağlanamadığını belirtti.

Bunun üzerine kamuoyunda başkan adayı olarak isimleri geçen Fatih Kitapçı ve Ömer Ülkü ile görüşmeler yaptıklarını ve bundan olumlu sonuç alamadıklarını kaydeden Çırak, şöyle konuştu:

''Olağanüstü genel kurulun ikinci toplantısı 18 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Kulübe talip olan bir oluşum yok. Olağanüstü genel kurul kararı bundan 20 gün önce alınmıştı. Kısa sürede oluşacak bir yönetimin de kulübe katkısının olamayacağını düşündüğümüz için arkadaşlarımız ile birlikte yönetime tekrar aday olma kararı aldık. Biz samimi olarak görevimizi yapmaya çalıştık. Olağanüstü genel kurul kararı aldığımızda dahi çeşitli kaynaklardan edindiğimiz 400 bin lirayı oyuncularımıza dağıttık. Son iki haftadır da üst üste iki kez galibiyet aldık. Bunların primleri de ödendi. Oyuncularımızdan üzerimize 'devam edin' baskısı oluştu. Yönetime tekrar adayız. Listemize bir kaç yeni isim katarak seçime gireceğiz. Camiamıza hayırlı olsun.''

Çırak, hafta sonu deplasmanda oynayacakları ilk yarının son karşılaşması olan Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına yarın kulüp tesislerine başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler