Giresun ‘Süper Lig’ havasına büründü

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu: “Evlerinize, sokağınıza, iş yerinize Giresunspor bayrağı asın”

Giresun ‘Süper Lig’ havasına büründü

 Giresunspor, TFF 1. Lig'de emin adımlarla yoluna devam ederken, kent de ’Süper Lig’ havasına büründü. Taraftara çağrıda bulunan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, “Evlerinize, sokağınıza, iş yerinize Giresunspor bayrağı asın” dedi.


Son 6 haftada iyi bir galibiyet serisi yakalayan yeşil-beyazlı ekibin, Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde ettiğini belirten Aksu, Giresunspor’un 1925 yılında amatör maçlar oynamaya başladığını, resmi olarak da 1967 yılında kurulduğunu hatırlattı.

Türk futbol tarihinde Giresunspor’un büyük bir yeri olduğunu ifade eden Aksu, "Türk Futbol tarihine, 'Çotanaklar' olarak adını yazdıran Giresunspor’umuz 40 yıl sonra Süper Lig'e çok yakındır. Takımımızı desteklemek, şehrimizi şampiyonluğa hazırlamak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Giresun’u baştan aşağıya yeşil-beyaz bayraklarla donatmalıyız. Belediye binalarına bayrağımızı astık ve desteğimiz sonsuzdur” şeklinde konuştu.

Giresunspor’un, kalan maçlarının her birinin final olduğunu söyleyen Başkan Aksu, “Giresunspor Başkanımız Mustafa Bozbağ, yönetim kurulu, teknik kadro, futbolcularımız, taraftarlarımız bu başarıyı sağladılar. Gurbetteki hemşerilerimiz, Giresunluyum diyen herkes bu büyük davanın arkasında kenetlenmelidir. Başaracağımıza inanıyorum. İnanan tüm hemşehrilerimi şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler