Giray neler söyledi?

Giray Kaçar, "Rakiplerimizin kazanmasından dolayı stres yoktu ama isteristemez gerginlik oluyor. Bugün bir şanssızlık vardı. Hocamızın dediği her şeyi yaptık, futbol hakkında ne gerekiyorsa herşey yaptık ama olmadı. İlk yarı 4-4'lük oynadık ama ikinci yar

Giray neler söyledi?

Giray Kaçar, "Rakiplerimizin kazanmasından dolayı stres yoktu ama isteristemez gerginlik oluyor. Bugün bir şanssızlık vardı. Hocamızın dediği her şeyi yaptık, futbol hakkında ne gerekiyorsa herşey yaptık ama olmadı. İlk yarı 4-4'lük oynadık ama ikinci yarı bir ara formumuz düştü. Hemen kendimizi topladık ve yüklendik, gol için kazanmak için herşeyi yaptık ama olmadı. Herkes puan kaybediyor, bizimde Burasa'nına 44 puanı var. Hedeflerimizde hiç bir sapma yok. Bu takımı buralara getiren biziz. buradan sonra da biz götüreceğiz.." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor