Giray Bulak ne dedi?

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Giray Bulak da, haber61'e Galatasaray-Trabzonspor maçını yorumladı.Giray Bulak yaptığı açıklamada, "Bütün arzumuz, gönlümüz, kalbimiz Trabzonspor'un şampiyonluğunu istiyor. Bu şehrin beklentisi, ülkenin beklentisi, dünyad

Giray Bulak ne dedi?

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Giray Bulak da, haber61'e Galatasaray-Trabzonspor maçını yorumladı.

Giray Bulak yaptığı açıklamada, "Bütün arzumuz, gönlümüz, kalbimiz Trabzonspor'un şampiyonluğunu istiyor. Bu şehrin beklentisi, ülkenin beklentisi, dünyada yaşayan Türk'lerin beklentisi. Bu çok samimi olarak söylüyorum. Yapabilirmiyiz, başarabilirmiyiz evet kesinlikle başarabiliriz. Çünkü avantajlı olan takım da zaten Trabzonspor.

Şuanda herkes yense Fener de yense Trabzon da yense şampiyon kim Trabzonspor. Ama, bunu bir hafta önce söyleyemezdik, çünkü ikili averajda Fenerbahçe bizim önümüzdeydi. Ama Fenerbahçe berabere kaldığı için son maçında şuanda Trabzonspor'un çok büyük bir avantajı var" dedi.
 

"Galatasaray maçı keşke seyircili olsaydı"yı okumak için ikinci sayfaya geçiniz...

 

Bulak, "Keşke Galatasaray maçı seyircili oynansaydı. Galatasaray seyircisi kendi takımını baskı altına alabilirdi. Trabzonspor'un işine yarardı bu da tabiki. Tabi bu arada Fenerbahçe'nin de işi çok zor. Eskişehir deplasmanında oynayacak Fener, kazanabilir mi kazanamaz mı göreceğiz hepimiz. Şu önümüzdeki 3 hafta hepimiz için önemli hem bizim Trabzonspor için, hem de Fenerliler için. 

Bizim oynayacak olduğumuz Galatasaray maçı da Antep maçı da zor. Ha şunu söyliyeyim bir de bu Konya maçını gördükten sonra bütün maçlar zor. Karabük maçı da zor mesela. Ama Fenerbahçe'nin de Kasımpaşa maçını gördükten sonra da bütün maçlar zor. Yani kısacası stresi kaldırabilen, takımını motive edebilen, takımının yanında daha çok seyircisinin desteğini gören ve olgun davranan takım şampiyon olacaktır. Ve inşallah da Trabzonspor şampiyon olacaktır diyorum.

Galatasaray ve Bursaspor maçları çok çok önemli kritik maçlar. Ama şunu unutmamak lazım Beşiktaş'ı İstanbul'da yendikten sonra niye yenmesin bu takımları Trabzonspor" diye konuştu.

"Engin de, Egemen de Trabzon'un vazgeçilmezi" dedi. okumak için üçüncü sayfaya geçiniz...

 

Trabzonspor'un gidişatıyla ilgili Engin ve Egemen'in de takıma katılması ekibi daha da güçlendirdi. İkisi de çok güçlü oyuncular. İkisi de Trabzonspor'un vazgeçilmezleri bence. Bundan sonra diğer takımlar daha eksik kalabilir Trabzonspor'da bu eksiklikleri giderdi güzel oldu.

Onur sıkıntısı var.Onur'un sakatlanması beni de çok üzdü. Geçmiş olsun diyorum çok iyi ve kaliteli bir futbolcu Onur. Tabi Tolga'nın çok deneyimli ve yürekli oynaması da bizi de umutlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor