Gençlik Spor antrenör alacak

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne antrenör ve gençlik çalışanı alınacağı belirtildi.  Alınan bilgiye göre, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine göre Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne hizmet satın alımıyla 2 tenis, 2 yüzme ile birer Atıcılık

Gençlik Spor antrenör alacak

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne antrenör ve gençlik çalışanı alınacağı belirtildi. 
 

Alınan bilgiye göre, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine göre Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne hizmet satın alımıyla 2 tenis, 2 yüzme ile birer Atıcılık, Okçuluk, Eskrim ve Tekvando antrenörü ile 5 gençlik çalışanı alınacağı belirtildi. 

İstihdam edilecek antrenörlerin beden eğitim ve spor yüksek okulu mezunu ve ilgili spor dalında en az 2. kademe antrenörlük belgesine sahip olması gerektiği, gençlik merkezi çalışanlarının ise Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca açılan gençlik merkezlerinin eğitime katılmış olmaları ve belge almaları gerektiği öğrenildi. 

Antrenör ve gençlik çalışanı olmak isteyen kişiler 15 Ocak 2011'e kadar Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat edebilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler