Genç Milliler 10 günlük kampta

Türkiye Yüzme Federasyonu Atlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yüzme Genç Milli Takım Antrenörü Cem Görgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta düzenlenen Türkiye Kış Kupası Atlama Yarışmaları sonrasında belirlenen 2'si erkek 9 sporcuyla Ve

Genç Milliler 10 günlük kampta

Türkiye Yüzme Federasyonu Atlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yüzme Genç Milli Takım Antrenörü Cem Görgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta düzenlenen Türkiye Kış Kupası Atlama Yarışmaları sonrasında belirlenen 2'si erkek 9 sporcuyla Vergine Cup Şampiyonası'na hazırlandıklarını söyledi.

Yunanistan'da 19-20 Şubat tarihlerinde düzenlenecek şampiyonaya 10 günlük kamp programı ile hazırlanacaklarını ifade eden Görgül, şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu Kış Kupası Atlama Yarışmaları sonrasında milli takım seçme kriterlerine göre 9 sporcunun ismini belirledik. Bu sporcularla birlikte önümüzdeki günlerde Atina'da gerçekleştirilecek Vergina Cup Şampiyonası hazırlık kampına girdik. 16 Şubata kadar sürecek kamp boyunca sporcularımızı en iyi şekilde bu şampiyonaya hazırlamayı hedefliyoruz. 4 antrenörle birlikte genç sporcularımızı hazırlıyoruz.”

“KAPALI HAVUZ PROBLEMİ YAŞIYORUZ”

Hazırlıklar kapsamında 3 yıldır Samsun'da çalıştıklarını da vurgulayan Görgül, “Maalesef Türkiye'de kapalı havuz problemi yaşıyoruz. Şu anda kullanabildiğimiz faal tek atlama havuzu OMÜ'de. Bize bu imkanı sağlayan üniversite yönetimine, federasyon ve milli takım adına teşekkür ediyorum. Sayelerinde turnuva ve şampiyonalara istediğimiz ölçüde hazırlanma şansı buluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor