Genç bir kaleciyim, hatamdan...

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Kıvrak maç sonra değerlendirmelerde bulundu. “İzleyenlerin büyük bir zevk aldığı, güzel bir maç oldu. Beşiktaş da çok iyi oynadı, onları tebrik ederim. Maçta 10 kişi kaldık ama 10 kişi de oynayabiliyoruz, iyi defans y

Genç bir kaleciyim, hatamdan...

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Kıvrak maç sonra değerlendirmelerde bulundu.

“İzleyenlerin büyük bir zevk aldığı, güzel bir maç oldu. Beşiktaş da çok iyi oynadı, onları tebrik ederim. Maçta 10 kişi kaldık ama 10 kişi de oynayabiliyoruz, iyi defans yapıyoruz, bunu da gösterdik. Daha sonra 10’a 10 kaldık ve kazandık.

Bugün talihsiz bir gol yedik. Rüzgarın azizliği miydi bilmiyorum, top havada kaldı. Hilbert bir orta kesti, normalde topun bana gelmesi lazımdı ancak rüzgardan mı bilemiyorum top havada durdu. Sonuçta genç bir kaleciyim. Her yediğim golden ders çıkarmayı biliyorum. Bundan da ders çıkardım.

Buraya gelmeden önce de konuştuk. Burada 3 puan almaya çok ihtiyacımız vardı. İyi futbol oynadık, tabii Beşiktaş da öyle. Sonuçta kazandık ve şampiyonluk yolunda bir engeli aştık. İnşallah devamı gelir. Haftaya Kasımpaşa maçımız var ve bunu da alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.

Bu arada son olarak şunu söylemek istiyorum; Bu galibiyet Serkan Balcı’ya gelsin…”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler