Gaziantep'in yeni hocası Tolunay

 Gaziantepspor Kulübü resi internet sitesinde Tolunay Kafkas ile anlaştıklarını duyurdu."Gaziantepspor Profesyonel Futbol A Takımı teknik direktörlüğü görevine Tolunay Kafkas getirildi.Tolunay Kafkas 02 Haziran Çarşamba günü saat 13:00’da İstanbul’da düze

Gaziantep'in yeni hocası Tolunay

 

Gaziantepspor Kulübü resi internet sitesinde Tolunay Kafkas ile anlaştıklarını duyurdu.

"Gaziantepspor Profesyonel Futbol A Takımı teknik direktörlüğü görevine Tolunay Kafkas getirildi.

Tolunay Kafkas 02 Haziran Çarşamba günü saat 13:00’da İstanbul’da düzenlenecek imza töreni ile kendisini Gaziantepspor’lu yapan sözleşmeye imza atacak.

Tolunay Kafkas Kimdir?

21 Mart 1968 Ankara doğumlu olan Tolunay Kafkas, futbolculuk kariyeri boyunca sırasıyla PTT, Keçiörengücü, Diyarbakırspor, Erzurumspor, Konyaspor, Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor ve Denizlispor takımlarında forma giymiştir. Genç teknik adam, özellikle kariyerinin en parlak dönemlerini Trabzonspor ´da geçirmiştir. 2002 yılında Avusturya ´da futbol oynamaya başlamış ve burada da sırasıyla ASKÖ Pasching, LASK Linz, ve VfB Admira Wacker takımlarında futbol oynamıştır. 2005 yılında futbol kariyerini sonlandırmıştır. Tolunay Kafkas,Türkiye Milli Futbol Takımı formasını 35 maçta giymiştir.

Tolunay Kafkas teknik direktörlük kariyerine Avusturya´da futbolculuk döneminin ardından ASKÖ Pasching takımında yardımcı antrenörlük yaparak başlamıştır. Daha sonra Türkiye ´ye gelerek Genç Milli Takımlar´da antrenörlük görevini üstlenmiştir.

 2007-2008 Sezonu ´nun başında Kayserispor ´un Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Kafkas, Kayserispor  ile ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyerek takımına 2007-2008 sezonunda Fortis Türkiye Kupası ´nı kazandırmıştır. Ayrıca Kayserispor  ´la ilk sezonunda ligi 55 puanla 5. sırada bitirip kulüp rekoru kırmış ve takımını UEFA Kupası ’na taşımıştır.

Önceki haberimiz:

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler