Gaziantep'e 'Uygun' gelmedi

Gaziantepspor'dan yapılan açıklamada, 2 yıllığına anlaşılan ve resmi sözleşmeye imza atması beklenen teknik direktör Bülent Uygun'dan vazgeçildiği belirtildi..Gaziantepspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Kulübümüz, daha önce pr

Gaziantep'e 'Uygun' gelmedi

Gaziantepspor'dan yapılan açıklamada, 2 yıllığına anlaşılan ve resmi sözleşmeye imza atması beklenen teknik direktör Bülent Uygun'dan vazgeçildiği belirtildi..

Gaziantepspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Kulübümüz, daha önce prensipte anlaşma sağladığı değerli teknik direktör Bülent Uygun ile bazı konularda düşünce ayrılıklarının oluşması neticesinde anlaşmama kararı almıştır. Değerli hocamız Bülent Uygun'a teşekkür eder, başarılar dileriz'' ifadelerine yer verildi.

Gaziantepspor Kulubü'nün sitesinde dün yer alan açıklamada ise teknik direktör Bülent Uygun'la başkan İbrahim Kızıl'ın yarın yapması planlanan görüşmenin ileri bir tarihe ertelendiği bildirilmişti.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, 19 Mayıs'ta İstanbul'da yapılan anlaşmanın ardından, Türk futboluna ve Gaziantepspor'a önemli katkılar sağlayacağını düşündüğü Bülent Uygun'u Gaziantepspor'un teknik direktörü olarak görmenin mutluluk verici olduğunu söylemişti.

Kızıl, Bülent Uygun ile İstanbul'da biraraya gelip mutabakata vardıklarını belirterek, ''Bülent Uygun, iki yıl Gaziantepspor'un teknik direktörlüğünü yapacak. Hayırlı olsun. Kendisiyle camiamızın özlediği başarıları yakalayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuşmuştu.

Gaziantepspor'la 2 yıllık mukaveleye imza atan teknik direktör Bülent Uygun ise Gaziantepspor'da olmaktan çok mutlu ve gururlu olduğunu söylemiş, başkan Kızıl'a, yönetime, taraftarlara ve Gaziantep halkına teşekkür etmek istediğini ifade ederek, ''Hedefi ve gelecekten beklentisi olan bir camiada çalışacağım. Birlikte büyük hedeflere gidebileceğimiz bir kulüple anlaştım. Başarılı olmak için buradayım'' ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler