'Galip de gelebilirdik ama olmadı'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Fethiyespor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, Fethiyespor karşısında oyuncularının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu söyledi.  Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıu

'Galip de gelebilirdik ama olmadı'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Fethiyespor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, Fethiyespor karşısında oyuncularının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu söyledi.

 

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçının önemini bilerek maça çıktıklarını belirterek, ''Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ister istemez bizi demoralize etmişti. Yavaş yavaş da toparlanmaya başlamıştık. Kaptanımız Aslan'ın olmamasına rağmen ilk defa ideal kadroya yakın bir futbolcu kadrosuyla sahaya çıktık'' dedi.

 

İlk yarıda güzel bir futbol ortaya koyarak, 1-0 öne geçmeyi başardıklarını anlatan Vezir, girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremeyerek, farkı açamadıklarını kaydetti.

 

İkinci yarı rakibin kendilerine saldıracağını düşünerek önlemler aldıklarını ifade eden Vezir, ''Ortada giden maçta Mehmet, çift sarı karttan hakem tarafından oyundan atıldı. Oyun düzenimiz bozuldu. 40 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Rakibimiz attığı gol ile beraberliği yakaladı. Sonuçta deplasmandan 1 puan almak çok da kötü değil. Galip de gelebilirdik ama olmadı. Futbolcularımın ortaya koyduğu futboldan memnunum. Yavaş yavaş yukarıya çıkışımız başladı. Önünüzde Pendikspor maçı var. Bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor