Galibiyetin kahramanı konuştu

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Jaja, müsabakanın ardından yaptığı basın toplantısında şunları söyledi“İstediğim gibi olmasa da belli bir seviyenin üzerinde oynadım. Lig maçlarına kadar hazır hale gelmek istiyorum. Bugün iyi bir maç çıkardığımızı düşün

Galibiyetin kahramanı konuştu

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Jaja, müsabakanın ardından yaptığı basın toplantısında şunları söyledi

“İstediğim gibi olmasa da belli bir seviyenin üzerinde oynadım. Lig maçlarına kadar hazır hale gelmek istiyorum. Bugün iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. İyi bir galibiyet aldık. Kupada yolumuza devam etmek için bu skor bize yardımcı olacaktır.

Ülkeme bir takım ailevi sorunlarımı çözmek için gitmiştim. Nihayet oğlum iyi şimdi. Yöneticilere ve takım arkadaşlarıma durumu açıklayıp, camiadan da özür dilemiştim. Orada mümkün olduğunca idman yapmaya çalıştım. Buradaki tempo gibi olmasa da kendimi hazır tutmaya çalıştım. En üst seviyeye çıkmak için burada en iyi planlamayı hocalarımla yapıyoruz. Umarım lige kadar daha iyi olurum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler