Galatasaray'da Fatih Tekke iddiası

Dostluk bozulmasın Fatih Tekke defteri yeniden açıldı. Sezon başında golcü futbolcuyu alamayan Galatasaray, Schuster ile yaşadığı sorunların ardından Fatih'i tekrar gündemine aldı. Ezeli rakibi ile bu konuda bir sorun yaşamak istemeyen Galatasaray, hareke

Galatasaray'da Fatih Tekke iddiası

Dostluk bozulmasın Fatih Tekke defteri yeniden açıldı. Sezon başında golcü futbolcuyu alamayan Galatasaray, Schuster ile yaşadığı sorunların ardından Fatih'i tekrar gündemine aldı. Ezeli rakibi ile bu konuda bir sorun yaşamak istemeyen Galatasaray, harekete geçmek için Beşiktaş'ın kararını vermesini bekliyor.

Seve seve oynarım Fatih'in sezon başında olduğu gibi, sarı-kırmızılı takıma yine olumlu yanıt verdiği ve "Seve seve gelirim" dediği ifade edildi. Galatasaray'da gözler Beşiktaş'a çevrildi. Tekke, Schuster ile Sivas maçında yaşadığı sorunun ardından Beşiktaş'ta kadroya giremez olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor