Galatasaray'da 2 eksik daha!

Galatasaray, konuk ettiği Medical Park Antalyaspor'u 2 - 1 yenerek puanını 16'ya çıkardı. Günün ilk maçında teknik direktör Bülent Uygun'la son haftalarda iyi bir çıkış yaşayan Eskişehirspor, konuk ettiği Ankaragücü ile 0 - 0 berabere kaldı. Günün ikinci

Galatasaray'da 2 eksik daha!

Galatasaray, konuk ettiği Medical Park Antalyaspor'u 2 - 1 yenerek puanını 16'ya çıkardı.

Günün ilk maçında teknik direktör Bülent Uygun'la son haftalarda iyi bir çıkış yaşayan Eskişehirspor, konuk ettiği Ankaragücü ile 0 - 0 berabere kaldı. Günün ikinci maçında ise bu sezon kendi sahasında sıkıntılı maçlar çıkaran ve galibiyeti bulunmayan Gaziantepspor, konuk ettiği sezonun flaş ekibi Kardemir D.Ç Karabükspor ile golsüz berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasına yarın oynanacak olan Kasımpaşa - Kayserispor, Gençlerbirliği - Manisaspor, Bucaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş - Sivasspor karşılaşmalarıyla devam edilecek.

Teknik direktör Hagi'nin, Medical Park Antalyaspor karşısında savunmanın sağında görevlendirdiği Serkan Kurtuluş, sakatlanarak henüz ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Maçın 41. dakikasında Tita'ya sert giren Serkan, kendisi sakatlanırken, 43. dakikada yerini Ali Turan'ı bırakmak zorunda kaldı. Genç oyuncunun sol ayak bileğinden sakatlandığı görüldü.

Mücadelenin ikinci yarısında ise bir anda yerde kalan Hakan Balta, oyuna devam edemeyeceğini işaret ederek 71. dakikada Insua'ya yerini bırakmak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler