Galatasaray yola çıktı!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı için bugün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan Trabzon'a gelmek üzere uçağa bindi. Sarı-kırmızılı futbolcular, havalimanında vatandaşların yoğun ilgisi ile

Galatasaray yola çıktı!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı için bugün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan Trabzon'a gelmek üzere uçağa bindi. Sarı-kırmızılı futbolcular, havalimanında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Galatasaray kafilesinde Baros, Serdar Özkan ve Arda Turan kafilede yer almadı.

Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, Trabzon'a hareket öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarın oynayacakları Trabzonspor maçının zor bir maç olduğunu, takımdaki eksiklere rağmen zorlu maçtan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor