Galatasaray sahasında yenildi

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'la karşılaşan Galatasaray, maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde yer alacak olan Aslan, taraftara veda maçından puansız ayrıldı. Temponun yüksek olduğu maçta ilk yarıda bir çok

Galatasaray sahasında yenildi
Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'la karşılaşan Galatasaray, maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.
 
Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde yer alacak olan Aslan, taraftara veda maçından puansız ayrıldı. Temponun yüksek olduğu maçta ilk yarıda bir çok gol pozisyonu yaşansa da devre 0-0'lık eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray, 65. dakikada Yalçın'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak Antalya'nın bu gole cevabı çok çabuk geldi. Yalnızca 1 dakika sonra sahneye çıkan Tita, Aykut'u avlyarak skora dengeyi getirdi.
 
Özellikle son dakikaları büyük heyecana sahne olan maçta, 89. dakikada oyuna giren Veysel, birkaç saniye sonra Galatasaray ağlarını sarsarak takımını 2-1 öne geçirdi.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, son dakikada yediği şok golle Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Galatasaray 64 puanda kalırken Antalyaspor puanını 46'e çıkardı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler