Galatasaray, Özgür Yankaya ile kaybetmiyor

Galatasaray, Özgür Yankaya’nın yönettiği maçları kaybetmiyor.

Galatasaray, Özgür Yankaya ile kaybetmiyor

Galatasaray’ın Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçını Özgür Yankaya yönetecek. Sarı-kırmızılılar, Yankaya’nın yönettiği 17 karşılaşmada 10 kez sahadan galip ayrıldı. 


Galatasaray, Süper Lig’in 8. hafta karşılaşmasında 14 Ekim Cumartesi 19.30’da Atiker Konyaspor ile Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki müsabakada Edirne bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

Yankaya ile 18. maç 

Özgür Yankaya, Galatasaray’ın bugüne kadar 17 müsabakasında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmaların 10’unda sahadan galibiyetle ayrılırken, 5 kez de rakiplerine mağlup oldu. Yankaya’nın yönettiği maçların 2’sinde berabere kaldı. Bu 17 mücadelede Yankaya, Galatasaraylı futbolculara 33 sarı, 3 de kırmızı kart gösterdi.

Özgür Yankaya, Galatasaray'ın en son Süper Lig'in 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor