''Galatasaray maçı çok kritik'

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, hafta sonu Galatasaray ile oynayacakları maçın kritik önem taşıdığını belirterek, "Kazanırsak şampiyonluk yarışında bir rakibimizi zirveden daha da uzaklaştırıp, kendi yerimizi sağlamlaştıracağız" dedi.Trab

''Galatasaray maçı çok kritik'

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, hafta sonu Galatasaray ile oynayacakları maçın kritik önem taşıdığını belirterek, "Kazanırsak şampiyonluk yarışında bir rakibimizi zirveden daha da uzaklaştırıp, kendi yerimizi sağlamlaştıracağız" dedi.

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi moraller yerinde. Bordo - mavili takımın Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Galatasaray maçının bir çok açıdan çok önemli olduğunu belirterek, "Son 4 maçta aldığımız galibiyetler camiada heyecan yarattı. Bu heyecanının daha da artması için Galatasaray'ı mağlup etmemiz gerekiyor. Kazanırsak şampiyonluk yarışında bir rakibimizi zirveden uzaklaştıracağız ve kendi yerimizi sağlamlaştıracağız. Futbolcularımız da bunun bilincinde. Ama sonuç olarak büyük bir maç ve iyi oynayan kazanacaktır. Bu nedenle Galatasaray maçı çok kritik" diye konuştu.

"YABANCI OYUNCU SAYISI SINIRLANMALI"

Alioğlu, ligin zirvesinde Anadolu takımlarının yer almasının ise bir tesadüf olmadığını ifade ederek, "Kimse milli takımın Azerbaycan'a mağlup olmasının üzerinde farklı durmadı. O maçta mağlup olmamızın en büyük nedeni son dönemde Türk takımlarında, Türk oyuncularının sayısının azalmasından kaynaklanıyor. İstanbul takımları tüm ağırlıklarını yabancı futbolcu transferine verdikleri için Anadolu takımları kaliteli Türk futbolcuları transfer edebiliyor ve başarı geliyor. Yabancı kontenjanına kesinlikle bir sınırlama gelmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"BİLET FİYATLARI BUNDAN SONRA DAHA UYGUN OLACAK"

Yönetim kurulu olarak bundan sonraki süreçte bilet fiyatlarını taraftarların bütçesine göre ayarlayacaklarını da ifade eden Alioğlu, "Sonuçta bir Trabzon gerçeği var. Buradaki herkesin kalbi Trabzonspor'la atıyor ama bazen bilet fiyatlarındaki pahalılık nedeniyle maçlara gelemiyorlar. Bundan sonraki süreçte fiyatlar herkesin bütçesine uygun olacak. Herkesin tuttuğu takımı desteklemeye hakkı var. Ama bazı maçların ayrıcalığı tabi ki olacaktır" dedi. Alioğlu, Bursaspor'un şampiyonluğunun ise Trabzonspor'a bakış açısını değiştirmediğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor