Galatasaray Fenerbahçe maçında yine olay!

Dünya derbisi olarak lanse edilmeye çalışılan ancak her yönüyle rezalet olan İstanbul derbilerine bir yenisi daha eklendi.

Galatasaray Fenerbahçe maçında yine olay!

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 11. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Karşılaşma öncesinde otobüslere yapılan saldırılarla skandallar başlarken maçın bitiş düdüğüyle de futbolcuların birbirine girmesiyle devam etti.

2-2 sona eren karşılaşmanın son dakikalarında gerilim artarken hakemin maçı bitirmesiyle futbolcular yumruk yumruğa kavga etti. Son dakikalarda Soldado ile Belhanda arasında gerginlik çıktı.Topsuz alanda birbirleriyle kavga eden iki futbolcu olayları uzatmalara taşıdı. İki futbolcunun uzatma anlarında yaşadığı gerginlik son düdüğün ardından daha da arttı.

İki takım futbolcuları arasında büyük bir kavga çıktı. Yedek kulübeleri de dahil herkes sahaya daldı. Bütün yedekler sahaya doğru koşmaya başladı. Jailson'un ardından Galatasaraylı futbolcular koşarken, teknik heyetler de birbirine girdi. Bütün futbolcular adeta birbirlerine yumruk attı.

Jailson'dan yumruk
Soldado ile Belhanda maç sonu boğaz boğaza geldi. Gerginliğin yaşandığı bölgeye gelen Jailson'un Belhanda'ya yumruk attığı görüldü. Diğer futbolcular, yumruktan sonra Jailson'u kovalamaya başladı.

Hasan Şaş-Skrtel kavgası
Kavganın ardından birçok oyuncu içeri girerken Fatih Terim'in hakem Fırat Aydınus'a yoğun itirazda bulunduğu anlarda Hasan Şaş ile Martin Skrtel saha kenarında birbirine girdi. 
 
VAR'la inceleme
Maç sonu yaşanan olaylar VAR sisteminde incelemeye alındı.
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor