Galatasaray-Benfica maç sonucu: 1-2

Avrupa'da Galatasaraylı hakem yok aslanım!

Galatasaray-Benfica maç sonucu: 1-2

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray kendi sahasında Portekiz Ligi'nin güçlü ekiplerinden Benfica'yı ağırıladı.

Sarı kırmızılılar mücadeleden 2-1 yenik ayrılarak rövanş mücadelesi öncesi turu zora soktu. Mücadeleyi yöneten İspanyol hakem Manzano'nun Benfica lehine 26. dakikada çok tartışılacak bir penaltı çalması da maçın unutulmazlarından oldu.

Galatasaray taraftarının da büyük desteğine rağmen iyi oyununu galibiyetle süsleyemedi. Bu da zorlu Portekiz deplasmanı öncesi Galatasaray'ın işi zor gibi gözüküyor.

Benfica penaltıyla öne geçti

Mücadelenin 26. dakikasında Galatasaray'da Marcao kendi ceza sahasında elle oynaması nedeniyle hakem Marzano penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Salvio, Benfica'yı 28. dakikada 1-0 öne geçirdi. Penaltı kararı sonrası Galatasaraylı oyuncuların maçın hakemine olan itirazları dikkat çekti.

Alakasız bir penaltı ile öne geçtikleri, aleyhlerine penaltı çalınmayan ve 2 oyuncularının kırmızı kart görmesi gereken fakat es geçilen Trabzonspor maçı sonrası Hakemler de hata yapabilir diyen Fatih Terim’in öğrencilerinin bu yoğun itirazı şaşırttı.

Hasan Şaş rakip kulübeye saldırdı

Karşılaşmanın önüne geçen olay ise Luyindama'nın attığı golün ardından geldi. Benfica yedek kulübesi, Luyindama'nın golünde 4. hakeme faul itirazında bulunurken cevap Hasan Şaş'dan geldi. Rakip takımın yedek kulübesine doğru hızlıca koşan Şaş, Benfica teknik heyetiyle tartıştı. Fatih Terim ve Levent Şahin'in olaya müdahil olmasıyla Şaş sakinleşti ve kulübeye geri döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler