Gabriç taraftardan özür diledi

Gabriç, yaptığı açıklamada, kaybedilen puanlar nedeniyle taraftardan özür dilediklerini ifade ederek, ''Ligde bulunduğumuz sıralamayı korumak ve daha yukarılara tırmanmak bizim için önemliydi. Ama konsantre eksikliği nedeniyle son iki maçımızı kaybettik.

Gabriç taraftardan özür diledi

Gabriç, yaptığı açıklamada, kaybedilen puanlar nedeniyle taraftardan özür dilediklerini ifade ederek, ''Ligde bulunduğumuz sıralamayı korumak ve daha yukarılara tırmanmak bizim için önemliydi. Ama konsantre eksikliği nedeniyle son iki maçımızı kaybettik. Umarım Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçını kazanırız ve taraftarlarımızın moralini yerine getiririz'' dedi.
    
     -SONG İLK KARTINI GÖRDÜ 
     
 Ankaragücü maçında sarı kart gören Song, bordo-mavili takımındaki ilk kartını gördü. Bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Song, Trabzonspor'da iki sezonda 46 lig maçında forma giymişti.
     Öte yandan, Ankaragücü maçında kafasından yaralanan Ceyhun'a 3 dikiş atıldığı, bu oyuncunun Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor