Futbolu sarsacak şike iddiası!

TFF 2. Lig'de oynanan Pursaklarspor-Karsspor maçında şike yapıldığı iddialarıyla ilgili olarak emniyet ve federasyon tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda küme düşen takımı belirleyecek olan Pursaklarspor-Karsspor maçı

Futbolu sarsacak şike iddiası!

TFF 2. Lig'de oynanan Pursaklarspor-Karsspor maçında şike yapıldığı iddialarıyla ilgili olarak emniyet ve federasyon tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda küme düşen takımı belirleyecek olan Pursaklarspor-Karsspor maçı öncesinde Pursaklarsporlu oyunculara şike teklif edildiği iddia ortaya atıldı. TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda oynan son hafta maçında Pursaklarspor ile Karsspor, Ankara'da karşı karşıya gelmişti. Bu maçta Karsspor sahadan galip ayrılması durumunda kümede kalacak Pursaklarspor ise TFF 3. Lig'e düşecekti. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Karsspor 1-0 öne geçsede maçın 88. dakikasanda Pursaklarspor beraberlik golünü bulmuş ve küme düşen takım Karsspor olmuştu. Karşılaşmadan önce ilginç gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Pursaklarsporlu futbolcuların, kendilerine şike teklif edildiği iddiasıyla kulübün genel menajeri ve kaptanı olan Erkan Özbey'e şikayette bulunduğu öğrenildi. Gençlerbirliği'nin eski kaptanı olan Erkan Özbey'in konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten'e başvurduğu ve konuyu Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'e ilettiği
ifade edildi. Emniyet ve federasyonun konuyla ilgili olarak inceleme başlattığı öğrenildi. Erkan Özbey, yaptığı açıklamada ortaya atılan iddiaları doğrularken, konunun emniyet düzeyine taşınması nedeniyle açıklama yapmasının doğru olmayacağın belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor