Futbolcuların yıkıldığı an!

'Uzay takımı' denilen Barcelona'yı kimse rakip olarak görmek istemiyor.

Futbolcuların yıkıldığı an!

'Uzay takımı' denilen Barcelona'yı kimse rakip olarak görmek istemiyor. Tıpkı Şampiyonlar Ligi çeyrek final kuralarında kameralara yansıyan bu görüntülerde olduğu gibi.

La Liga'da, kral kupasında ve şampiyonlar liginde kupaya koşan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Barcelona, rakiplerin yüreğine korku salıyor. İşte bu farklı futbol diğer takımlar için çaresizlik ve bitmişliği de beraberinde getiriyor.

Çeyrek finalde Barcelona ile eşleşen Shaktar Donetsk'li futbolcuların 'o an' yaşadığı şok kameralara yansıdı. Canlı yayında rakiplerini heyecanla bekleyen futbolcuların umutlu bekleyişi kursaklarında kalıyor.

Yarı final hesapları yapan futolcular Katalan devini karşılarında görünce dünyaları başlarına yıkılıyor.

Kimisi başını eğiyor kimi de derin bir oh çekiyor. Kimisi de elini yüzüyle kapatıyor. Derin düşüncelere dalan futbolcuların karamsar hallleri yüzlerine yansıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor