Futbolculara silahlı tehdit!

Futbolda skandalları ile meşhur olan italya'da şimdide futbolcuları silahla tehdit etme skandalı ortaya çıktı!talya'nın Liguria Bölgesi'nde çiçekleri ve müzik festivaliyle tanınan San Remo kentinde örneğine az rastlanır bir operasyon gerçekleştirildi. Fut

Futbolculara silahlı tehdit!

Futbolda skandalları ile meşhur olan italya'da şimdide futbolcuları silahla tehdit etme skandalı ortaya çıktı!

talya'nın Liguria Bölgesi'nde çiçekleri ve müzik festivaliyle tanınan San Remo kentinde örneğine az rastlanır bir operasyon gerçekleştirildi. Futbolcuları silahla tehdit ettikleri gerekçesiyle 13 kişi tutuklandı.

İtalya yarı profesyonel futbol ligi Lega Pro2 takımlarından Sanremese'nin başkanı 45 yaşındaki Marco Del Gratta, babası 70 yaşındaki Riccardo Gratta ve 11 kişi, bazı futbolcuları silahla tehdit ettikleri gerekçesiyle tutuklandı. Baba-oğulun, takımla ilişkilerinin kesmelerini istedikleri üç oyuncuya tazminat ödememek amacıyla tetikçi tuttukları ve bu tetikçilere futbolcuları silahla tehdit ettirdikleri iddia edildi. Tehdide maruz kalan futbolcular arasında Napoli'nin eski oyuncusu Arjantinli Roberto Carlos Sosa'nın bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler