Futbol kulüplerine milli yenilik

Genç Milli Takımlar Birimi, kulüplere kolaylık sağlamak adına yeni bir projeyi faaliyete koydu.

Futbol kulüplerine milli yenilik
Tolunay Kafkas yönetimindeki Genç Milli Takımlar Birimi, genç oyuncu gelişimi alanında yeni bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında, kulüpler, Genç Milli Takımların, U14'ten U19'a kadar bütün yaş kategorilerinde oynadığı tüm resmi ve özel maçları izleyebilecek.

Kulüpler, kullanımlarına sunulmuş olan kullanıcı adı ve şifre ile TFF Scout Sistemi'ne girerek Genç Milli Takımlarımızın karşılaşmalarını seyredebilecek. Bu sistemden ilk planda Elit Ligler'de yer alan Süper Lig ve 1.Lig kulüpleri yararlanacak. Sistem kısa süre sonra Bölgesel Gelişim Ligleri'ne katılacak kulüplerin de hizmetine sunulacak.
 
Futbolun yarınları adına atılan bu adımla, kulüplerin Genç Milli Takımlarımızın oyuncu ve oyun düzeyini daha iyi anlamaları, ayrıca yetiştirerek Genç Milli Takımlarımıza kazandırdıkları oyuncuların Ay-yıldızlı forma altındaki performanslarını takip edebilmeleri amaçlanıyor. Bu projeyle TFF Genç Milli Takımlar Birimi ile  kulüp yöneticileri ve antrenörleri arasında daha güçlü bir iletişim kurulması da hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor