"Freni boşalmış kamyon gibi"

Trabzonspor'un namağlup Bursaspor'u devirerek liderliğe oturmasının ardından bir sunucunun Bursaspor TV'den yayınlanan açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bursaspor Kulübü'nün de tasvip etmediği sözlerin ardından Trabzonspor'dan yapılan sağduyulu aç

"Freni boşalmış kamyon gibi"

Trabzonspor'un namağlup Bursaspor'u devirerek liderliğe oturmasının ardından bir sunucunun Bursaspor TV'den yayınlanan açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bursaspor Kulübü'nün de tasvip etmediği sözlerin ardından Trabzonspor'dan yapılan sağduyulu açıklamalar gerginliği düşürdü.
 
Süper Lig'in zirvesini belirlemesi sebebiyle gergin geçeceği düşünülen bir maç olmasına rağmen, saha içinde en ufak bir olayın olmaması, Türk futbolunun ufkunu açsa da yaşanan bu kışkırtıcı olay keyifleri bir hayli kaçırdı.
 
Lig TV Ana Haber'e telefonla bağlanan Türk futbolunun duayeni Şansal Büyüka, eline kalemi alan ve karşısında kamerayı gören herkesin freni boşalmış bir kamyon gibi kontrolsüzce açıklamalar yaptığını belirtirken, hoşgörünün zirve yapması gereken zamanlar olan bayram günlerine yakışacak tavırlar sergilenmesi gerektiğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor