Fred’e Dünya Talip

Trabzonspor’un transfer listesinde ismi geçen futbolculardan Fred’e 2 İtalyan, 3 Brezilya, 1 İngiliz, 1 İspanyol kulübü daha talip oldu. Adı Trabzonspor ile sıkca anılan ve Brezilyanın Fluminense kulübünde forma giyen golcü Fred’in talipleri arttı. Sambac

Fred’e Dünya Talip

Trabzonspor’un transfer listesinde ismi geçen futbolculardan Fred’e 2 İtalyan, 3 Brezilya, 1 İngiliz, 1 İspanyol kulübü daha talip oldu.

 

Adı Trabzonspor ile sıkca anılan ve Brezilyanın Fluminense kulübünde forma giyen golcü Fred’in talipleri arttı. Sambacıya İtalyan kulüplerinden  Roma ve Napoli, İngiliz kulübü Tottenham İspanyol, Sevilla’nın yanı sıra Brezilya kulüpleri Palmeiras, Sao Paulo ve Atletico-MG’de transfer teklifi getirdi.

 

1.20100722164130.jpg

Brezilya’da yayın yapan Canal Flumense’nin haberine göre Trabzonspor’un 6.000.000 Euro bonservis bedeli teklif ettiği Fluminenseli Fred için, İtalyan kulübü
Napoli, 8.000.000 Euro bonservis bedeli önerdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler