Fransız futbolcuya Allah söyletti

Fransız Milli takım oyuncusu Marc Planus, düzenlediği bir basın toplantısında EURO 2016'ya Fransa'nın ev sahipliği yapacağını bir gün önceden bildiklerini ağzından kaçırdı.Planus, bir gazetecinin Fransa'nın EURO 2016'ya evsahipliği yapacak olmasını ne şek

Fransız futbolcuya Allah söyletti

Fransız Milli takım oyuncusu Marc Planus, düzenlediği bir basın toplantısında EURO 2016'ya Fransa'nın ev sahipliği yapacağını bir gün önceden bildiklerini ağzından kaçırdı.

Planus, bir gazetecinin Fransa'nın EURO 2016'ya evsahipliği yapacak olmasını ne şekilde değerlendirdiği sorusuna aynen şu yanıtı verdi:  "Biz organizasyonu kazandığımızı perşembe  akşamı  öğrendik. (Sonuç cuma günü TSİ 14.00'te belli oldu)"  dedi.

Ardından pot kırdığını anlayan Planus, " Eee. Yani aslında cuma günü kampta öğle yemeğine giderken, saat 13.05 itibariyle (TSİ 14.05) yemekhanenin kapısına 'EURO'muz hoşgeldin' yazısıyla karşılaştık. Yani tam  olarak  burada öğrendik. Aslında saat 13.00'te taşlar yerine oturdu. Hepimiz çok sevindik elbette."  diyerek konuyu kapattı.

İlk olarak perşembe akşamı öğrendiklerini söyledikten sonra karşısındakilerin tuhaf bakışları sonrası lafı değiştiren Planus'un ağzından dökülen bu sözler olayın çirkin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Hatırlanacağı üzere son olarak Sarkozy'nin de Fransa'nın kazanacağını daha önceden bildiği ve bu mutlu haberi yerinde kutlamak için Cenevre'ye geldiği iddiası ortaya atılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor